Nu mai poate da la Liceul Militar

Acesta a reuşit să iasă singur din autocar şi a aşteptat să vină medicii. “Îmi sângera tare piciorul şi durerea s-a făcut simţită. Am fost transportat la Spitalul La Timone din Marsilia, unde mi-au fost amputate patru degete de la piciorul stâng. După aceea, m-au mutat în Spitalul Conception, ca să-mi facă un transplant la picior cu muşchii de pe spate”, spune tânărul.
Adolescentul se află, încă, în stare de şoc şi nu ştie ce o să facă când va ieşi din spital. “Mă pregăteam să dau la Liceul Militar. Mi-am dorit să devin ofiţer, să se mândrească familia cu mine. Acum, voi rămâne doar cu visurile. Cine o să bage în armată un beteag?! Mi-au rămas degetele pe autostrada din Franţa. Încerc să-mi ridic moralul, că se putea şi mai rău”, declară, cu tristeţe în glas, Adelin
Mătuşa băiatului, Margareta Ailenei, ne-a mărturisit că acesta a trecut prin clipe grele şi din cauza autorităţilor. “Când au venit medicii francezi să ne spună că-i vor amputa degetele, nu aveam nici un translator din partea consulatului. Pentru că nu ştim franceză, doctorii i-au explicat, în engleză, lui Adelin, ce urmează să-i facă, iar el ne traducea nouă în română. În loc să fie menajat, a fost chinuit şi mai rău”.

↑ Adelin Ştefură (15 ani) a fost internat la Spitalul La Timone din Marsilia, unde a fost operat la piciorul stâng
Citește și:
Mărturia unui tânăr din „Autocarul groazei”: „Erau oameni plini de sânge, cu pielea smulsă până la os!” EXCLUSIV


N-are cine să ia bebeluşul de la morgă!

Pentru familia Mirunei, micuţa de doar 9 luni, decedată, soarta a fost crudă. Mama, Anca Păsăreanu, lovită groaznic la coloană, este internată la un spital din oraşul Toulon. Tot acolo se află şi tatăl, Cornel Barbu. Drama face ca bebeluşul să zacă la doi paşi de ei, în morga aceleiaşi instituţii sanitare! Întrucât părinţii au aflat abia acum două zile, cu ajutorul unor psihologi, că odorul lor s-a dus printre îngeri, iar rudele n-au bani să-i repatrieze corpul, Miruna a rămas închisă într-o cameră frigorifică!

Anca Păsăreanu şi fiica ei, Miruna, imediat după naştere →

Minodora Păscăreanu, bunica fetiţei decedate în tragicul accident rutier din Franţa, îşi strigă disperarea: „Măcar moartă s-o strâng la piept”

Urmărește-ne pe Google News