De mai bine de 11 ani, de când s-a mutat în Bucureşti, A­di­­­na de la Heaven îşi găteşte sin­­gu­ră. „La început, o sunam pe ma­­­ma şi îmi spu­nea prin te­le­­fon ce tre­buie să fac, pas cu pas”, spune cân­tă­re­a­ţa. Acum, ea ştie să gă­tească aproape ori­ce, însă cel mai bine se pricepe să prepare ciorbe: „Favorita mea e cea de fasole, pe care o fac după re­ţeta clasică şi schimb apa de trei ori”. Chiar dacă e a­tentă când găteşte, Adi­na a avut par­te şi de inci­den­te ne­plă­cute în bu­cătă­rie.

Era să dea foc bucătăriei

„Am fost la un pas să dau foc bu­că­tăriei, din nea­­ten­­ţie. Am pus ceva la prăjit şi am plecat să fac un duş. Când am ieşit, cra­tiţa luase foc. Aşa că am ră­mas ne­mâncată”, poves­teşte Adina.

Urmărește-ne pe Google News