La sfârșitul anului trecut, Doina Dincă, femeia care i-a stat alături timp de 30 de ani unuia dintre cei mai bogați români, Puiu Popoviciu, a făcut un anunț șocant de pe patul de spital. Se întâmpla chiar înaintea sărbătorilor de iarnă când aceasta și-a anunțat prietenii de pe Facebook că suferă de cancer, pozându-se imediat după operație. Vestea a venit la scurt timp după ce inclusiv o mare problemă conjugală avea s-o facă să sufere foarte mult.

În 2014, Doina și soțul ei, Puiu Popoviciu, au divorțat, după ce în presă s-a vehiculat că milionarul ar avea o legătură extraconjugală și ar fi făcut inclusiv un copil cu amanta, femeie pe care Doina Dincă a catalogat-o ”vânzătoare ajunsă patroană”. Au apărut inclusiv poze cu milionar și mai tânăra lui amantă, pesemne că cei doi își asumase public această relație. Astfel, cea mai bogată femeie din România, cum a fost clasificată într-o vreme Doina Dincă, s-a văzut și părăsită și cu probleme medicale foarte grave. Descumpănită, și-a sters toate pozele cu soțul ei de pe internet

Puiu Popoviciu – foto Mediafax –

și a urmat, inevitabil, divorțul.

Popoviciu și-a părăsit amanta

Doina Dincă, care locuiește la New York acum, a avut sprijinul prietenilor în ultimul an, mai ales după ce a trecut inclusiv printr-o operație foarte complicată. Fostul soț, Puiu Popoviciu, nu a rămas indiferent  când a aflat că fosta soție este foarte bolnavă și s-a apropiat din nou de ea.

Amândoi au revenit la sentimente mai bune și am aflat că, înaintea Paștelului, Doina Dincă s-a împăcat cu fostul soț milionar. Bucuria a fost atât de mare pentru Doina Dincă, încât recent a ținut să le spună tuturor cunoștințelor despre asta și chiar a publicat din nou poze din vremurile bune ale căsniciei ei cu Puiu Popoviciu.

Afacersitul are și el probleme, însă cu legea. El a fost pus sub urmărire penală și trimis în judecată pentru dare de mită și complicitate la abuz în serviciu, în cazul vânzării fermei Băneasa la preț subevaluat, de către Universitatea de Științe Agronomice.

Urmărește-ne pe Google News