Rezultatele repartizării computerizate au fost făcute publice pe 12 iulie. Elevii care au completat suficiente opțiuni pe fișa de înscriere au fost repartizați la unul din liceele dorite. Au fost însă și situații în care elevi cu medii mari au rămas pe dinafară, pentru că nu au completat suficiente opțiuni pentru a fi repartizați. Este și cazul a patru elevi cu media de admitere peste 9, care nu au fost repartizați la niciun liceu.

În afară de aceștia, mai sunt 11 elevi cu media de admitere peste 8 care au rămas nerepartizați.

Ministerul Educației a anunțat că, în total, 581 de elevi nu au putut fi repartizaţi, deoarece nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal.

Aceștia mai au două șanse pentru a intra la un liceu: Aceştia vor intra fie în etapa de soluționare a cazurilor speciale  (19-21 iulie), fie în a doua etapă a repartizării, programată în data de 8 septembrie, alături de absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat în această etapă, care nu s-au înscris sau care nu au avut situația școlară încheiată înainte de această etapă.


Citește și: Un nou caz de malpraxis? A murit după ce au tratat pentru constipație și a făcut atac cerebral

Urmărește-ne pe Google News