Trupul băiatului a fost descoperit din întâmplare de către o vecină. Se pare că adolescentul ar fi fost lovit din cauza unei fete.

Scenele petrecute pe străzile comunei Ploscuţeni par desprinse dintr-un film de groază: „E bătut, sigur e bătut şi adus aici. Aruncat aici. Eu dimineaţă când l-am văzut avea o lovitura aici la maxilar. Adidaşii la un metru săriţi”, a spus un localnic șocat, potrivit observator.tv.

„Au mai fost nişte martori care au văzut când l-a bătut. Au coborât vreo două-trei persoane dintr-o maşină.”, a declarat primarul comunei, Ştefan Solomon.

Adolescentul ar fi fost urmărit, după ce s-a despărţit seara, de prietena lui: „Avea o prietenă pe aici, în zona asta. Şi, probabil, şi de acolo a plecat conflictul ăsta”, a adăugat Solomon.

Fata i-ar fi lăsat băiatului ucis o ultimă declaraţie de dragoste pe Facebook: „Te iubesc. Să te odihnește în pace.”

Sătenii vorbesc despre un conflict mai vechi care ar fi existat între adolescent şi tinerii care l-au ucis. Un grup de tineri despre care se spune că a răspândit frică printre localnici.

Criminaliştii au luat probe de la locul faptei şi i-au găsit repede pe agresori, trei dintre aceștia fiind deja capturați.

Un tânăr de 19 ani, din satul Argea, comuna Ploscuteni, a fost reținut sâmbătă seară și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. „În cauza se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a spus procurorul Paul Mihăilă.


Citește și: EXCLUSIV: Polițistul din Covasna care a salvat un bărbat de la înec nu vrea recompensă


 

Urmărește-ne pe Google News