Mason Rist, în vârstă de 15 ani, și prietenul său apropiat Max Dixon, în vârstă de 16 ani, au fost uciși într-un caz de identitate greșită în Bristol.

Incidentul tragic a fost surprins de camerele de supraveghere

Imaginile arată momentul în care suspectul Anthony Snook, în vârstă de 45 de ani, oprește mașina Audi lângă cei doi băieți. Patru tineri ies din vehicul înarmați cu arme descrise în instanță drept „înfricoșătoare”.

Mason și Max încearcă să fugă, dar sunt prinși și atacați timp de 33 de secunde. Ambii au suferit răni prin înjunghiere pe care medicul legist le-a descris ca fiind „incompatibile cu viața”, conform sursei citate.

Procurorul Ray Tully KC a declarat la Curtea din Bristol că băieții au fost victime ale unei încurcături, după ce au fost vizați de atac din cauza unei confuzii legate de identitatea lor. Banda a crezut că cei doi băieți erau membrii unei bande rivale din cartier.

Motivul atacului

Cu o oră înainte, avusese loc un incident în cartierul Hartcliffe, unde o casă fusese atacată cu pietre.

Procurorii susțin că cei cinci inculpați s-au înarmat și au plecat în căutarea celor responsabili, ajungând în cartierul vecin Knowle.

„Ei credeau că i-au reperat pe cei pe care îi considerau responsabili pentru atacul asupra casei. S-au înșelat complet – Max și Mason nu aveau absolut nimic de-a face cu atacul asupra proprietății”, a explicat procurorul, citat de Daily Mail.

Anthony Snook, Riley Tolliver și alți trei adolescenți sunt acuzați de dublă crimă. Procesul continuă la Curtea din Bristol.

Urmărește-ne pe Google News