DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Declarația adolescentului care a înjughiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova, despre care avocatul său a spus „am rămas puțin blocați”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Alamar13   •   29.06.2023, 19:14

Haideti sa sapam putin mai adanc. Sa dezvoltam putin acest subiect. Sa presupunem ca agresorul ar fi folosit o arma de foc. Nu o arma alba. Cam ce melodie credeti ca fredona, in caz , Media , si care ar fi fost opinia publicului. Credeti ca opiniile scrise mai jos, ar fi atacat criminalul , sau s-ar fi concentrat asupra armei de foc? Iar atunci cand criminalil ar fi fost mentionat, de electoratul mioritic, vina nu ar fi fost a criminalului , ci a Statului. Stat , care trebuia sa detecteze si trateze deficitul psihologic al criminalului. Mai mult , in acest caz, Patriotii Mioritici, ar fi acuzat , binenteles USA ( sau " hegemonul", cum alinta Patriotii Mioritici Deveselu, Mihail Kogalniceanu, sistemele Patriot si HIMARS, cumparate de la " hegemon"), ptr ca au introdus, in paradisul pasnic si inocent mioritic : " cultura armelor de foc".

Alamar13   •   29.06.2023, 18:28

Eu personal , nu cred ca atacatorul este vinovat. Inoc ca publicul , media si legea, sa se concentreze pe persoana , ar trebui sa se concentrate pe cutit. In fond, cutitul a cauzat tragedies. In Romania exista o cultura a cutitelor. Cutitele ar trebui interzise si regulate la sange....pardon : regulate sever. Cei care doresc sa detina arme albe, ar trebui sa fie obligati sa detina per.is de arma alba. Mai mult, cei care doresc sa detina arma alba, ar trebui sa vie testati psihologic. Iar cei care sunt gasiti vinovati de violent domestica ( ptr cei care au obtinut diploma de bacalaureat in ultimii 20 de ani : cei care isi bat nevasta, si regretabil , adesea si soacra). Da. Asa ar trebui. De ce Armele Albe primesc tratament Special, de la societate , iararmele de foc, sunt discriminate. Daca fata(victima), ar fi fost lasata de catre Stat , sa detina o arma de foc , epilogul ar fi fost diferit. Dar Statul , ptr a controla gloatele , nu numai ca a abolit Dreptul Fundamental Uman , la Auto aparare , dar discrimineaza impotriva sexului slab. Cand un magraon de 150 kg ataca o fata sau o femeie de 65 kg , o arma de foc in poseta fetei, sau femeii , ar fi Cel Mai Mare Egalizator de Forte, dintre sexe. Daca ati notat, Statul , Legea , politia, sosesc la locul crimei, intotdeauna, DUPA ,ce crima o fost comisa. Arma de foc din poseta fetei sau femeii, este intotdeauna prezenta , si in 99% din situatii, arma de foc nici.macar nu trebuie folosita.Ci numai arata.

MariusMosul   •   29.06.2023, 15:21

Puscarie pe viata sa ii se dea. Sa nu mai vada libertatea ca a bagat in mormant un suflet...

Andi2000   •   29.06.2023, 15:10

"Poate să ia și 3 ani, și 5 ani, și 7 ani și 10 ani." Este limpede cat de inexact si lax este codul nostru penal, ajustat in ultimii 10 ani doar in favoarea infractorului. Cum poate un criminal sa iasa din inchisoare dupa 3 ani ? Asta doar in Romania se poate intampla. Codul penal ar trebui sa prevada pedepse mult mai mari pentru astfel de fapte grave (crime, violuri, talharii), altfel vom deveni in scurt timp victimele acestor smecheri care umbla inarmati si scot cutitele oricand se enerveaza dintr-un motiv sau altul

Mariann122   •   29.06.2023, 09:59

3 ani,7,10..cred că avocatul glumește.A recunoscut fapetele..avea altă variantă?Și eu cred că a premeditat fapta.Nu umbli cu cuțitul de vânătoare la tine că l-ai uitat în rucsac.Să primească maxim la pedeapsă.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close