Adrian Alexandrov a spus că, înainte de a se gândi la nuntă, atenţia este canalizată asupra botezului fetiţei lor, după care, vara viitoare, urmează nunta.

„Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel”, a spus iubitul Elenei Udrea, la Antena 1.

Adrian Alexandrov a vorbit şi despre diferenţa de vârstă dintre el şi Elena Udrea.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. (…) Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a declarat logodnicul Elenei Udrea.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională, după ce a fost condamnată şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Ea se află de mai multe luni în Costa Rica, unde s-a refugiat înainte de a primi sentinţa.


CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV/Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt fanii drumețiilor la munte și se întrec la înot! Urcă aproape lunar la cota 2000!

Urmărește-ne pe Google News