Potrivit unui anunț postat pe site-ul de licitații publice, contractul vizează servicii de elaborare a documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru „Modernizare instalaţie HVAC din terminalele Extindere Plecări şi Extindere Finger de la AIHCB” și a expertizei tehnice, având o valoare totală estimată de 1,115 milioane de lei, fără TVA, relatează Forbes.ro.

Achiziţia se referă la serviciile de elaborare a expertizei tehnice şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru «Modernizare instalaţie HVAC din terminalele Extindere Plecări şi Extindere Finger de la AIHCB». 

În ceea ce privește valoarea estimată a contractului, aceasta este de 1.114.667,00 lei, fără TVA. Se au în vedere, prin derularea contractului, realizarea expertizei tehnice, ţinând cont de cerinţele prevăzute în Legea 10/1995 şi normativul I18/2001. 

Pentru expertiza tehnică și elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, termenele prevăzute sunt de maximum 60 de zile lucrătoare pentru fiecare. Pentru obținerea altor vize, tot maximum 60 de zile lucrătoare sunt prevăzute.

În ceea ce privește durata contractului, aceasta este de 14 luni. El este susținut din surse proprii ale CNAB. Achiziția este realizată cu personal propriu al companiei. Achiziția nu intră sub incidența acordului cu privire la achizițiile publice.  

Pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, care trebuie depuse în limba română, termenul-limită este 1 noiembrie 2024, ora 15:00. 

Urmărește-ne pe Google News