Milionarul român Andrei Ceaușescu a achiziționat terenul situat în zona Giulești-Sârbi și, conform proiectului, tranzacția va schimba semnificativ peisajul urban din vestul Capitalei.

Constructorul intenționează să dezvolte pe acest teren plin de gunoaie și ruine un spațiu urban modern, cu funcționalități multiple, fiind amenajat de la zero.

Ce se va construi pe fostul CAP și cum se va ajunge acolo

Noul proiect promite să aibă un parc, o zonă de agrement, clinici medicale de recuperare și o bază sportivă. În plus, va fi amenajat un campus universitar cu spații de cazare, iar înălțimea maximă a clădirilor va fi de două etaje.

Drumul până acolo va fi accesibil, mai spune constructorul. Terenul va fi traversat de Drumul Radial 3 Giulești Expres, o arteră importantă care va lega Bucureștiul de localitățile din nord-vest, precum Chitila, Dragomirești-Vale și Săbăreni.

Alte investiții ale milionarului Andrei Ceaușescu

Omul de afaceri care a cumpărat cel mai mare teren din București, în zona Giulești-Sârbi, nu este la prima sa investiție majoră în Capitală.

Andrei Ceaușescu a construit mii de apartamente în zone precum Berceni, Titan și Pipera, dar și proiecte rezidențiale la Balotești, Moara Vlăsiei și Mogoșoaia.

Pe lângă activitatea sa din sectorul imobiliar, Andrei Ceaușescu este și proprietarul unui cunoscut restaurant cu specific italian și a investit în stațiunea Olimp de pe litoralul românesc.

Urmărește-ne pe Google News