Pe una dintre rețelele de socializare, Vlad Gherman a anunțat că suferă de rinită alergică, afecțiune de care nu se poate vindeca, însă o poate ține sub control. Actorul a consultat mai mulți medici pentru a afla părerea fiecăruia despre problema cu care el se confruntă.

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu trebuie să se ferească de părul de pisică și întotdeauna are în buzunar picături nazale. De teama ca starea lui să nu se agraveze, Vlad Gherman a fost nevoit să renunțe la animalul său de companie, mai exact la pisica pe care o avea de 9 ani.

„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține sub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit nouă ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot”, a mărturisit Vlad Gherman, pe o rețea de socială.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vlad Gherman a avut nevoie de psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a ajuns la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Tânărul a dezvăluit că a căzut în patima viciilor, se apucase de băut, de fumat și, astfel, a avut nevoie de ajutor specializat.

Vlad Gherman a conștientizat situația în care se afla și a apelat la ajutor specializat, a mers la psiholog. „Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psihologa mea, am reușit să mă redresez repejor.

Nu pot să spun că am renunțat definitiv la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea”, a povestit el în urmă cu câteva luni.

Urmărește-ne pe Google News