La cele trei cabinete socio-medicale deschise de Primăria Sectorului 6 în cartierele Militari, Crângaşi şi Drumul Taberei bătrânii pot să beneficieze de servicii medicale oftalmologice de specialitate, consultaţii cu dioptron, prescripţii oftalmologice, intervenţii chirurgicale pentru cataractă, corecţia strabismului, tumori oculare şi perioculare.
Un număr de 25 de persoane vârstnice defavorizate din sectorul 6 vor beneficia în următoarele şase săptămâni de intervenţii chirugicale oftalmologice gratuite: operaţii de cataractă (implant de cristalin), în cadrul proiectului de servicii socio-medicale gratuite/subvenţionate derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia Ahava.
Şi persoanele defavorizate pot beneficia de serviciii medicale oftalmologice de specialitate, dar în funcţie de venitul pe membru de familie.
La rândul lor şi cabinetele stomatologice pe care le găseşti în aceleaşi locaţii cu cele oftalmologice oferă servicii gratuite: de terapie – odontologie, endodonţie, protetica, chirurgie oro-maxilo-facială.
Iată adresele şi numerele de contact ale cabinetelor:
Bl. Uverturii nr.81, sector 6, (cartierul Militari) Bucureşti. Tel: 031.4380068,
Aleea Callatis nr.14, bl.A11, Sc.1, parter, sector 6, (cartierul Drumul Taberei) Bucureşti. Tel: 021.777 79 59,
Şos. Virtuţii nr.148, sector 6, (cartierul Crângaşi) Bucureşti.  Tel: 0768495654.

Urmărește-ne pe Google News