„În seara de 13 august a.c., poliţiştii argeşeni au primit un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanţă din Bucureşti, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Argeş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, relatează Agerpres.

Constantin Popescu, polițistul care a accidentat-o mortal în ianuarie 2022 pe Raisa, o fetiță de 11 ani, a fost condamnat, marți, la 3 ani de închisoare cu executare, potrivit avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă familia victimei. Decizia este definitivă. Inițial, aceasta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

„Dosarul Raisa a ajuns la final. Trei ani cu executare pentru polițistul care a omorât-o pe Raisa și daune morale de 700.000 de euro. Decizia a fost schimbată aproape în totalitate. Diseară urmează să fie prima zi de detenție pentru polițist. Decizia este definitivă”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

FOTO: aktual24.ro

Urmărește-ne pe Google News