Altercația dintre adolescentul de 17 ani și elevul Levy Cercel, din clasa a XII-a de la Liceul Puiești, a pornit de la fratele acestuia din urmă, după o postare jignitoare pe o rețea de socializare.

Într-o primă fază, adolescentul, însoțit de un prieten, a intrat în sala de clasă a celui care postase pe Facebook, pentru a-i cere socoteală. Aceștia au ieșit în curtea școlii, unde spiritele s-au încins, elevul din clasa a X-a chemându-și fratele în ajutor.

Scandalul s-a mutat în afara curții liceului. Pe lângă pumnii și picioarele primite în față, elevul de 18 ani a fost și înjunghiat la un picior.

„După altercație, prezumtivul autor a fugit, acesta fiind căutat acum de către polițiști. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe”, a declarat, luni, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Transportat la spital cu ambulanța, elevul de 18 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, contuzie piramidă nazală și plagă tăiată la coapsa dreaptă. Agresorul căutat de polițiști este din Pogana, comună învecinată cu Liceul Puiești, acolo unde a avut loc agresiunea.

Citește și: Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Urmărește-ne pe Google News