Românii nu prea mai mănâncă pe-acasă. Cel puţin asta susţin, într-un studiu realizat de curând, specialiştii germani. Potrivit acestora, cei mai mulţi români muncesc şi câte 10 ore pe zi, motiv pentru care nu mai au timp să gătească. Aşa că 65% dintre ei preferă să mănânce în oraş, la restaurante sau la fast-food-uri. Vă regăsiţi în situaţia de mai sus şi v-aţi săturat să aruncaţi o grămadă de bani pentru un prânz cald în oraş? Libertatea vă spune unde puteţi mânca pe săturate, cu cel mult 10 lei.

Ikea: 10 lei

“De câte ori trec prin zonă mă opresc la Ikea să mănânc. Mă omor după chifteluţe cu cartofi, cu sos şi gem de merişor, pentru care plătesc în jur de 10 lei”, ne-a spus George Răchită (19 ani).

Cantina din cadrul Facultăţii de Drept: 10 lei.

“Lucrez prin zonă şi mănânc mai tot timpul pe aici. Tot ce iau e bun şi gustos. Pentru mici cu cartofi şi o ciorbă am plătit doar 10 lei. Îmi convine mai mult să comand o mâncare gătită după atâtea ore de muncă, decât să mă prostesc cu produse de la fastfood”, ne-a spus Adrian Petrescu, 23 de ani.


Cantina de la Agronomie: 10 lei.

 “Nu sunt din Bucureşti şi la început mi-a fost greu să găsesc un loc unde să pot mânca bine şi ieftin. Aşa că am întrebat în stânga şi-n dreapta şi am ajuns la această cantină, din Complexul Agronomie. Cu 10 lei mi-am luat o ciorbiţă de văcuţă, fasole cu cârnaţi, o salată şi pâine”, ne-a spus Nona M., 36 de ani, din Timişoara.

Cantina de la Leu: 9,5 lei.

“Vin frecvent să mănânc la Cantina Leu, pentru că produsele sunt ieftine şi bune. Ia uitaţi-vă ce am în farfurie, şi am dat numai 9,5 lei. Mâncarea de la cantină e ca la mama acasă”, ne-a spus Răzvan Ilie, 23 de ani.

Cantina de la Politehnică: 9 lei.

“Ce rost are să te duci să consumi cine ştie ce prostii, când la o cantină găseşti tot timpul o mâncare caldă, bună şi în acelaşi timp şi ieftină?! Am plătit pentru acest meniu doar 9 lei”, ne-a spus Iulian Ghesoiu, 26 de ani.

Ikea: 6,5 lei.

“La un leu, cât costă un crenvurst, eu cred că e mană cerească. Mănânc vreo trei, patru, cu muştar şi ketchup, şi nu-mi mai trebuie nimic toată ziua. Plus că pentru un suc plătesc 2,5 lei, o singură dată, iar apoi beau cât mă ţine burta. Pentru asta scot din buzunar doar 6,5 lei”, ne-a spus George Bobea, 19 ani.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News