Citește și: Noi detalii despre asasinarea albanezului care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba: „Crimă executată profesionist, cu o armă automată cu amortizor”

Elis Rroshkodoli a fost ucis, după ce asupra sa s-au tras 18 focuri de armă. Potrivit pamfleti.net, crima a avut la un local din oraşul albanez Shkodra. Bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla la o masă împreună cu o altă persoană, în timp ce ucigaşul s-a apropiat şi a tras 18 gloanţe în el.

Potrivit presei albaneze, poliția a găsit în geanta lui Elis Rroshkodoli un pistol cu gloanţe.

Elis Rroshkodoli avea antecedente penale, fiind dat în urmărire internaţională de autorităţile române după ce l-a înjunghiat pe Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba din Bucureşti. Ulterior, acesta a fugit în Istanbul. De asemenea, în 2014 a fost arestat împreună cu un grup de alți albanezi pentru jaf în Belgia.

Presa albaneză, citată de Adevărul, scrie că Elis Rroshkodoli a venit anul trecut de urgenţă în România, s-a cazat timp de două zile într-un hotel din București, în zona Dorobanți, și și-a urmărit ținta, omul de afaceri Jean Sassu, unul din proprietarii „Nuba”.

Un scenariu ar fi fost că albanezul a călătorit în România și a urmărit ținta, pentru a executa o crimă comandată cu scopul de a transmite un mesaj de avertizare între grupuri, o răzbunare sau un eventual gest de intimidare din partea unui rival în afaceri.

Citeşte şi:

Agresorul patronului Nuba, dat în urmărire internațională, la 4 zile de la agresiune. A plecat din țară încă din seara atacului

Jean Sasu, unul dintre patronii cluburilor Nuba, a fost înjunghiat în fața localului său din Dorobanți. Agresorul e căutat de poliție

Urmărește-ne pe Google News