Ţine cont de numărul de felii prăjite o dată. Toasterele clasice pot prăji doar două felii de pâine simultan, dar există modele care prăjesc şi 4 sau 6 felii o dată. Acestea ocupă un spaţiu mai mare în bucătărie, dar vei economisi curent, prăjind mai multe felii simultan.
Cumpără un model dotat cu accesorii. Adică unul care să aibă buton de reglare a temperaturii. Astfel vei stabili cu exactitate cât de rumenite vrei să fie feliile de pâine. Şi tăviţa pentru resturile de pâine este foarte utilă. În plus, unele prăjitoare au şi cleşte pentru extras feliile, ca să nu te frigi.
Nu neglija firma producătoare şi aspectul aparatului. Un produs de marcă e mai rezistent, are randament mai bun şi arată mai bine.
Ai grijă unde îl aşezi. Locul cel mai bun este pe masă. Astfel, după prăjire, feliile de pâine vor ajunge, fierbinţi, direct în farfurie.
Funcţii suplimentare. Există toastere care nu doar că prăjesc pâinea, dar o şi dezgheaţă (dacă este congelată) sau pot încălzi chifle ori pâini întregi, având dispozitive speciale.
Ţine cont şi de dimensiunea fantelor. Unele aparate au fante special create pentru feliile de pâine normale, altele sunt mai încăpătoare, permiţând prăjirea de baghete, tarte sau felii de pâine mai groase.

Ce găsiţi în magazine

  • Prăjitor Moulinex, 129 de lei, www.altex.ro
  • Toaster Electrolux, 139,90 de lei, www.domo.ro
  • Toaster Russel Hobbs, 160 de lei, 24shops.ro
  • Toaster, 139,9 lei, www. delonghi-store.ro
  • Toaster Bosch, 120 de lei, www.tonis.ro
  • Prăjitor Phillips, 145 de lei, www.limexlead.ro

 
 

Urmărește-ne pe Google News