Atât presa locală, dar și rezultatele consemnate pe platforma Biroului Electoral Central consemnează faptul că Emil Cătănoiu a pierdut la două voturi alegerile locale în fața contracandidatului de la AUR, Radu Bîrdăcel. Mai precis, potrivit proceselor-verbale încărcate pe site-ul Biroului Electoral Central, Bîrdăcel a avut 409 voturi, în timp ce Cătănoiu 407 voturi.

Recent, Cătănoiu punctase faptul că e singurul edil care bucură de încrederea cerățenilor din 1990 până în prezent, potrivit observatornews: „Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri”.

Ceilalți doi candidați, adică reprezentantul PNL, respectiv USR, au obținut 19 voturi și 13 voturi. Așadar, nu au contat în lupta pentru Primăria comunei Căpreni.

Victorie PSD fără probleme la șefia CJ

Cosmin Popescu (PSD), șeful de CJ aflat în funcție, a reușit să câștige un nou mandat. Popescu l-a învins pe Ion Iordache de la PNL la un scor fără emoții pentru social-democrați, având un avans de peste 20.000 de voturi.

În urma procesului de redistribuire a voturilor, PSD va avea majoritate de unul singur la nivelul Consiliului Județean.

Urmărește-ne pe Google News