Reprezentanții comisiei tehnice pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor locale au făcut o serie de verificări privind locurile în care se vor desfășura alegerile de mâine.
Trei secții de vot din Bidiu, Corvinești și Enciu, județul Bistrița-Năsăud, amenajate în școli și grădinițe se aflau într-o stare avansată de degradare.„Mai degrabă dezafectate sau gata de demolare, în nici un caz funcționale pentru localuri ale secțiilor de votare”, explică comisia tehnică care se ocupă de coordonarea alegerilor locale din 5 iunie.

Cele trei secții de vot din comuna Matei se aflau într-o stare avansată de degradare, „cu ziduri gata să cadă, fără geamuri și uși și fără nici o sursă de energie, mai degrabă dezafectate sau gata de demolare”.

În urma corespondenței purtate cu primarul comunei Matei, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a fost informată că locaţiile acestor secții de votare sunt în curs de renovare, lucrări ce vor fi finalizate, iar mâine sediile vor fi funcționale pentru desfășurarea în condiții normale a procesului electoral.

Urmărește-ne pe Google News