Ashley Fisher a avut o copilărie normală, însă în adolescență viața ei s-a schimbat dramatic. Tânăra a devenit alergică la mâncare, la mirosul mâncării, dar și la o mulțime de medicamente.
“Am fost un copil normal până la 12 ani, însă apoi m-am îmbolnăvit peste noapte”, a povestit Ashley, care locuiește în Los Angeles. Ea a fost diagnostică cu reacții alergice extreme, iar viața ei a devenit un chin.
“Eram destul de supărată că nu pot să am o viață normală. Nu puteam să merg la școală sau să fiu un copil normal. Am pierdut o mulțime de prieteni”, a mai povestit Ashley, potrivit The Sun. Când avea 16 ani, starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Tânăra s-a trezit într-o dimineață că nu se poate mișca deloc. Nu putea să stea în picioare sau să meargă. Cinci luni mai târziu, când se afla în spital, Ashley a suferit primul șoc anafilatic. De atunci, aproape zilnic suferea un nou șoc anafilatic, de la mirosul florilor, mâncării, dar și a parfumului.
“Purtam constant o mască și stăteam în dormitor, pentru că aveam reacții adverse în toate celelalte locuri”, a mai spus tânăra. Familia ei a fost nevoită să ia măsuri de precauție. Au izolat-o pe tânără de restul lumii. Mai mult, alimentația tinerei consta doar în morcovi, ceapă, salată și usturoi, singurele alimente pe care putea să le tolereze. Se spăla pe dinți cu sare roz, iar pe corp doar cu apă.
Disperată, tânăra a încercat terapia holistică, care a avut rezultate rapide. După doar o săptămână, Ashley a putut să consume și alte două alimente. Iar după șase luni, ea a putut să iasă din locuință și să meargă fără să fie ajutată. “Am încercat să îndepărtez gândurile negative și am început să mă bucur de miciile victorii, precum mersul din nou cu bicicleta”, a povestit Ashley.