Căutările continuă și pentru capturarea lui Marius Tulli. În același timp, polițiștii au deschis o anchetă internă pentru a afla cum a fost posibil ca cei doi să fugă chiar din ”ograda” lor.

Două persoane au evadat, duminică, în jurul prânzului, din arestul Secției 19 de Poliție, din sectorul 5 al Capitalei.

Cei doi erau în curte, la aer, cu alți deținuți, când au reușit să se elibereze. Este vorba de Grosu Gostel (38 de ani) și Tulli Renato Marius (34 de ani), doi bărbați arestați preventiv pentru furt calificat, respectiv infracțiuni informatice.

Poliția face un apel către toți cetățenii să ofere informații în caz că i-au văzut pe cei doi evadați, Grosu Gostel și Tulli Renato Marius. Numărul la care poate fi sesizată Poliția este 112.

De asemenea, se efectuează cercetări în vedere stabilirii cauzelor și condițiilor care au dus la producerea acestui eveniment, urmând a se dispunde măsurile legale.

Cei doi polițiști care erau pe tură atunci când deținuții au evadat sunt acum cercetați pentru neglijență în serviciu.

De asemenea, autoritățile au scos de pe camerele de supraveghere secvențele în care se văd cei doi care au evadat pentru a analiza cum s-a putut produce un asemenea incident.

Se pare că Grosu Gostel și Tulli Renato Marius au tăiat plasa de metal din jurul curții, apoi au sărit gardul secției de poliție. Se pare că polițiștii și-au pus de multe ori problema dacă nu cumva acea curte interioară, îngrădită cu plasă metalică nu este cam nesigură, dar nu a luat nimeni măsuri, iar acum s-a întâmplat ca temerile lor să se adeverească.

Urmărește-ne pe Google News