În luna iunie, Judecătoria Medgidia i-a admis propunerea de liberare condiţionată, apoi DNA a făcut recurs, iar acum Tribunalul i-a dat câștig de cauză fratelui lui Radu Mazăre.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa, împotriva sentinţei penale nr.1026 din data de 20.06.2024 pronunţată de Judecătoria Medgidia în dosarul penal nr. 5523/256/2024, privind pe condamnatul Mazăre Alexandru”, se arată în minuta instanţei de vineri, 13 septembrie, potrivit news.ro.

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a fost condamnat în mai 2022 la trei ani de închisoare pentru complicitate la luare de mită și fals în declarații, în dosarul campusului social Henri Coandă. De asemenea, a fost amendat cu 5.000 de lei.

În luna mai, Radu Mazăre a fost și el eliberat din închisoare. Fostul primar din Constanța, care executa o pedeapsă cu închisoarea de 9 ani, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și în dosarul Polaris, a fost eliberat condiționat după 5 ani.

Urmărește-ne pe Google News