DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Deputatul PNL Alexandru Muraru, plângere penală împotriva lui George Simion. Îl acuză că „a indus în eroare cetățenii români” cu „Planul Simion”

« Înapoi la articol

Comentarii (19)

neagoe   •   26.07.2024, 18:00

Aia cu detinerea de date personale deja este comic de situatie; pai datele noastre personale sunt la discretia tuturor in avantaj exclusiv Romania si romani... Cat despre pnl-istul Alex Muraru apoi *** isi apara avutul de nejustificat ca si detinere,caci toti acesti,,politicieni,, sunt mufati doar la banul public ei fiind inepti-inapti in a-si realiza existentele la orice nivel dar aminte la parametrii de maxim lux...! TREBUIE CA VINE TIMPUL UNEI NOI NATIONALIZARI ,NU SE MAI POATE,!! *** PE SCARA VALORILOR RASTURNATA, FURT NATIONAL CA SI POLITICA DE STAT.... STOP !

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

PentruPace   •   26.07.2024, 09:11

Domnul Muratura ne spune unde au disparut 50 miliarde de euro imprumutate de PNL in ultimii 3 ani ????????????? Cum Pnl/Psd a adus Romania in cea mai jalnica stare???? Dupa aceea sa vb de Simion !!!!!!

parpalache   •   26.07.2024, 08:34

Trepadușul ala a facut plangerea penala la ordin!Ca sa i se faca dosar penal lu Simion-suficient ca sa nu mai fie primit la„prezidențiale” de „Autoritatea Electorala”!Așa-i trebuie la Simion-daca ne aducem aminte de rolul jucat de el in acea lovitura de stat- cu nume de cod„Mitingul diasporei” din 10 august 2018- pentru...„independența justiției”(adica subordonarea ei completa Ambasadelor„aliate”)!

Abel1974   •   26.07.2024, 00:00

Muraru este o murătură a societății . De unde ,mă voi știți cu ce adaosuri lucrează firmele private ? Dați jos adaosurile și vedeți la ce prețuri se ridică prețul pe metru pătrat și după aceea comentați.

HOPAHPO   •   25.07.2024, 20:55

Eu ma gandesc de unde va scoate Simion acele sume , cad el nu stie cat face 4x4 . El care nu a muncit in viata lui de trantor , vrea sa fie presedinte ? Ce stie el de a conduce o tara , cand el nu conduce o masina normala , ci una automata . Prostia si galomenia si au dat mana si Aur crede ca tot ce zboara se mananca . Oamenii ar trebui sa stie ca nu poti sa iti dai datele personale la nimeni , deoarece sunt destui smecheri care in loc sa le dea case in anul 2050, o sa imprumute de la banca milione de lei in numele lor . Si atunci o sa vedem cum o sa se descurce .Oamenii stau la cozi pentru pasarea din gardul lui Simion , si el rade de rasuna valea . Ganditiva bine pe mainele cui va lasati datele personale si apoi stati la rand pentru o farfurie cu sarmale .

parpalache   •   25.07.2024, 19:00

PP-DD-ul lui Dan Diaconescu a fost cel care promitea câte 20 de mii de euro românilor care se intorc acasa definitiv!Dar pentru ca a câștigat vreo 20% la alegerile parlamentare- Ambasada a dat„sugestia”sa fie scos din joc!Iar justiția„independenta”(de statul român),s-a și executat-DD fiind „ascuns”vreo 5 ani și jumatate plus interdicția de a mai aparea pe„micul ecran”inca 5 ani și jumatate!Iar PP--DD-ul a fost dat pe mâna lu Gabriel Oprea ca sa-l...desființeze!Și ...l-a desființat!

parpalache   •   25.07.2024, 18:53

Trepadușul ala,executa un ordin!I se va deschide dosar penal lu Simion-ca sa nu mai poata candida!Dupa alegeri,dosarul va fi clasat!Dar așa-i trebuie lu Simion-daca ne aducem aminte ca a fost unul din protagoniștii loviturII de stat din 10 AUGUST 2018-cu nume de cod„Mitingul diasporei”!Iar cea mai stridenta„lozinca”era...„independența justiției”!Acum vede și el cum se traduce„independența”-in limbajul unor anumite ambasade„aliate”!

Moshu   •   25.07.2024, 17:12

Poate-l lega dracului pe ticalosul ala de signion,sa scape lumea de un agitator kgbist !

Moshu   •   25.07.2024, 17:03

Wow,cita "nervozitate" la comentatorii de aur de p'aci ! Nu va este rusine bre manglitorilor sa va bateti joc de romanii "naivi"( a se citi fara minte si educatie) cu promisiuni d'astea ??

Capoda   •   25.07.2024, 14:35

Penelistul,nu-i individul care curta ,impreuna cu frate-so ceva miscare de sorginte legionara ?Oferta lui Simion este realizabila daca se desfinteaza CCR-âia, se aduc judecatori si procurori straini .Daca se recupereaza 5 la suta din jaful facut de fsn(psd pnl udmr și minoritari),cu 200 miliarde de euro se pot face aceste locuinte!

    CitizenX   •   26.07.2024, 08:03

    Capoda   •  25.07.2024, 14:35

    Penelistul,nu-i individul care curta ,impreuna cu frate-so ceva miscare de sorginte legionara ?Oferta lui Simion este realizabila daca se desfinteaza CCR-âia, se aduc judecatori si procurori straini .Daca se recupereaza 5 la suta din jaful facut de fsn(psd pnl udmr și minoritari),cu 200 miliarde de euro se pot face aceste locuinte!

    bate câmpii jeorjel al tau, inseala oamenii, fura datele personale pentru liste de semnaturi. CCR vreodata sa taie pensiile speciale? pai isi sapa singuri groapa, chiar crezi? abureli aiuriste

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close