DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Rafila, chemat la Guvern pentru explicații în cazul deceselor suspecte la Spitalul Pantelimon: „Nu e vorba despre demisia mea. Când plec, vreau să las lucrurile în ordine”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

hurricane   •   20.08.2024, 10:51

sa puna in ordine alfabetica dosarele, plicurile ( nu alea de spagi ) alea de sesizari, cele care se aduc laude o sa le gasim celelalte cu nereguli dispar, sa puna in ordine dosarele de achizitie, de exemplu dosarul de achizitie X se poate cerceta , dosarul Y se securizeaza ii topsecret poate fi certetat dupa 100 de ani, si tot asa o sa puna in ordine in ministerul sanatatii

danutz61   •   20.08.2024, 00:35

A fost chemat de ochii nostri, dar asta n-a facut nimic decat sa vina sa gaseasca o solutie sa-si salveze criminalii. Pentru noi, pacientii, iar nu a decis nimic. I-a fost gandul doar la cum sa-i salveze tot pe aia care au lucrat fara sa informeze familiile. Asta e *** sef al Romaniei. Pai de 4-5 ani stiam de la rezidenti ca ei prefera sa moara pe strada decat sa ajunga la spitalul asta. Cel mai spuracat spital din capitala, si singurul. Aici igiena n-a existat niciodata. Operatiile se fac cu geamurile deschise, poti intra intr-o sala de operatie cand e in lucru si sa intrebi de cineva ca nu te opreste nimeni, iti si raspund. Doar ca la inspectii, anuntate cu o zi inainte, totul e ca la proceduri, e normal. Ca doar de ce platesc ei la Colegiul medicilor, sa fie anuntati cand vine cineva in control. Un control nu se face inopinat in tara asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviusport1969   •   19.08.2024, 23:38

Lasă-ne Rafila. Ai fost și rămâi depășit de situație, fără viziune și dezorientat. Atunci când pentru prima dată în istoria modernă a Medicinei românești sunt aduse acuzații de omor cu premeditare față de doi colegi ai tăi, mă așteptam ca să ai bunul simț și educația elementară să ieși în față și să ridici mâna. să-ți ceri scuze public față de medici și pacienți și să-ți dai demisia de ONOARE!! Dar ce vorbesc eu de onoare?! Esti o mare dezamagire….

Andan09   •   19.08.2024, 19:05

Am inteles, si cum nu vrea sa plece nu pune niciodata lucrurile in ordine.. in sfarsit m-am lamurit.. ok!..

Mirciulica   •   19.08.2024, 16:51

Ba chiar demisia ta este acum de absolută actualitate și necesitate. Fara nicio dovadă de inteligenta manageriala, sub mana ta se petrec lucruri incompatibile cu menirea de medic. Demisia sau demiterea președintelui are singura soluție firească și de minim bun simt. Un birocrat, un hartogar format prin tot felul de posturi și funcții în care nu a avut niciodată nimic de făcut care sa-i dovedească vreo competenta reală. Un demn urmaș al familiei sale bolșevice.

PentruPace   •   19.08.2024, 16:47

Rafila, fiu de tortionar, trebuia demis de mult !!! Ve a facut acest parazit ptr sistemul de sanatate ??!? NIMIC !!!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close