DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cele două doctorițe de la Sf. Pantelimon se pot întoarce la spital. Rafila: „Instanța a hotărât că nu au niciun fel de interdicție”

« Înapoi la articol

Comentarii (46)

Moshu   •   21.08.2024, 18:49

Bai sosocilor, de ce nu puteti incerca sa ginditi ca acel biet procuror, ori are "on enteres"(o presiune dintr-o directie...),ori e un hamesit care a crezut ca "i-a pus Dumnezeu mana-n cap" cu dosarul asta,ori e un biet incompetent(ca si in zona aia sunt destui) ?? Dupa "seriozitatea"probelor si dupa "darea in piata" a tuturor asaziselor dovezi,eu as paria pe varianta incompetentei ! Daca la tribunal a avut un"preten" si a trecut dosarul,la CAB sunt judecatori care nu se compromit cu dosare prostesti de genul asta !!

AndreyRlz   •   21.08.2024, 17:59

Multa corupție în aceasta tara și se dovedește din nou ca judecătorii dau decizii de condamnare doar persoanelor cu nivel al vieții mediu sau scăzut... La cei bogați sau cu funcții ii fac scăpați prin diferite tertipuri legislative

Kadiha   •   21.08.2024, 16:50

Cei care apărați nevinovata celor doua doctorițe, va doresc din suflet sa ajungeți sa fiți tratați medical de ele. Amin!

gigiladrea   •   21.08.2024, 16:05

acuzatiile procurorilor fiind grave se impunea un control cat de cat nu neaparat inchisoare dar se putea da la domiciliu exact ptr ca lucrurile sunt inca neclare, ancheta in curs si ar putea influenta martori poate si probe; imposibil de inteles deciziile judecatorilor care se contrazic flagrant una pe cealalta; nu inchisoarea e problema ci trecerea de la o extrema la alta de catre 2 judecatori diferiti - cata incredere se mai poate avea in judecatori ? evident acuzatiile procurorilor ar putea fi gresite dar ne aflam in momentul in care asta avem acum si in care toata lumea, inclusiv judecatorii, s-a impartit in 2 mari tabere si se acuza si injura unii pe altii

florin44   •   21.08.2024, 15:23

Traiasca Romania tuturor posibilitatilor!!! Pai ce, la alte spitale nu exista sectii ATI, e obligatoriu sa revina la "locul crimelor"?? Daca nesimtitul de Rafila nu-si da demisia dupa un asemenea eveniment (etica si moralitate la politicienii si demnitarii romanai?!?), cum sa nu poata lucra in continuare si individele respective???!!!??? Si vai, ce le mai plange Rafila de mila pentru "ceea ce au suportat ele in ultima saptamana" Rusine, de la ministru si pana la directorul spitalului, al conducatorului de sectie, ba chiar si primului ministru care nu are demnitatea sa-l demita pe Rafila!!!

Trandafir   •   21.08.2024, 15:06

Citind opininile cititorilor acestui ziar poti sa-ti dai seama cu claritate cine este poporul roman !

paulrusen   •   21.08.2024, 15:04

Este o decizie bizara! Dupa ce lansezi pe piata subiectul si este imediat preluat in malaxorul de presiune al mass-mediei, tu, justitie, ce faci? Le eliberezi pe cele doua doctorite fara nicio interdictie! Probabil ca este o masura de eficientizare a supra-aglomeratului aparat al justitie!

AndreyRlz   •   21.08.2024, 14:38

Incredibil le trimit sa lucreze tot la ATI sa mai scadă noradrenalina sa elibereze locurile mai repede... Halal justiție halal țară

dabaca2020   •   21.08.2024, 14:38

In toata acesta Poveste nu inteleg de ce ,,,trebuie niste necalificati sa judece soarta unor Medici ??Trebuie o cimisie de specialisti in domeniu sa studieze bine ,cauza si efectul si apoi sa predea concluziile celor care creceteaza cauza ! Acele Doctorite ,au in cap ,niste ani de studii , de practica un juramant depus etc..Si asa Romania ,duce lipsa de medici . Am ajuns ca,,orice pacient ,,neica-nimeni ,,sa-i injure sau sa-i jigneasca ??

ElaEli   •   21.08.2024, 14:29

Sfinte Mare Mucenice si Tamaduitor Pantelimon, roaga te lui Dumnezeu ca sa Arate adevarul deplin! Amin! Si ocroteste, te rog, pe toti bolnavii de la ATI Spitalul Sfantul Pantelimon !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close