DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Alfred Bulai, dosar penal după ce a fost acuzat de foste studente de la SNSPA de abuzuri sexuale. Reacția profesorului și a universității la care predă. A depus cerere de pensionare

« Înapoi la articol

Comentarii (39)

Tatra1820   •   31.07.2024, 21:46

Acest monstru merita sa-si petreaca pensia la inchisoare, pentru absolut tot ce a facut de a lungul anilor petrecuti la catedra, sa fie si el fetita in spatele gratiilor, sa fie tratat dupa cum s-a comportat, un nemernic, imi este pur si simplu o mare scarba, vai de capul lui!!!

tomitan   •   30.07.2024, 13:26

O să tragă Nea Pieleanu , aburitorul șef un sondaj de opinie , pe care o sa-l prezinte la A3, amicul si clientul Voiculescu ( PUSL tot 5 % are in sondajele facute din "poignet"?), in care o sa pună increderea românilor in SNSPA , pe acelasi calapod cu biserica si armata. PS. Să vă uitati cine sunt proprietarii caselor de sondare a opiniei publice, televiziunile si ziarele unde sunt prezentate sondajele lor si mai ales conexiunea cu partidele si banul public. Toate drumurile duc in *** denumita SNSPA

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

MistyDo49   •   30.07.2024, 09:56

Cum a fost posibil? Ani de zile nimeni din conducerea universități nu a luat în serios zvonorile. Studentele rămân vinovate...nu au avut curajul să reclame... nici măcar după ce au luat licența.... Au lăsat ca și alte studente să treacă prin clipe de umilință, printr-o manipulare ordinară a unui profesor cu astfel de apucături de peste 20 de ani. Și culmea , nu este singurul!

tomitan   •   30.07.2024, 07:08

@ Pricopie , băi nea rector nu mai bine era inainte de '89 acolo la Fane Comunistul ( Stefan Gheorghiu ,actual SNSPA)? Atunci erau in jurul tău numai tovarășe, iar dacă te impingea păcatul să-i dai si o " sarcină" de partid , iti devenea automat si tovarășe de viată si de luptă. PS. Daca se intampla pe vremuri acest caz ,pe Bulai il vedeai la strung si șaibă , la " 23 August" , pe tovarasa de la REPER croitoreasa la APACA, iar pe tine trimis la munca de jos ,sef de CAP la Vințu de Jos, ca sa raportezi orzul,grâul si secara ca să inveti cum se conduce o școala de partid. PS.SNSPA - fosta scoala de partid , de unde ieseau xadrele de nadejde ale PCR , iar azi de unde ies șpăgarii si coruptii din politica .O institutie de invatamant public plina de lichelism si sinecurism .

V1234   •   30.07.2024, 04:01

Alo,asta e scoala lu Secu. Nu va mai agitati.S..... e o facultate Doar pentru plozii ofiterilor sau a celor cu carnete de la partid. Scoala lor,profesorii lor,nivelul lor!

PS92234   •   30.07.2024, 02:10

Slabe sanse se faca puscarie profu' care arata ca un caldarar din Tandarei , si mai dati-o dracu cu scoala asta snsPA , ca este doar o fabrica de mastere pt. clasa politica-armata-militie sa de a bine la CV si acces usor la functii babane cu pensionare la 44 ani , cine sa l bage la puscarie ? fostii lui elevi care sunt acum in ministere si parlament ? adica niste mediocri pe care profu' ia trecut cu nota 10 la psihologie patologica ?

Teceneu   •   29.07.2024, 23:05

Aceste acuzatii care apar dupa 10 ani, trebuie si probate. Pot exista diverse interese care sa denatureze adevarul. Pe de alta parte, daca esti nevinovat nu fugi sa te pensionezi cand buba explodeaza.

malganis   •   29.07.2024, 23:05

De atati ani isi facea mendrele si abia acum i s-a infundat ? De ce abia acum ? Cine l-a tinut in brate ? Ca doar cei care nu voiau sa stie nu stiau ce face "distinsul" profesor universitar...Acelasi individ care se "latea" pe toate ecranele TV dand lectii de psihologie si de etica...DEZGUSTATOR !

ctintiri   •   29.07.2024, 20:52

astea sunt valorile care apar pe la tv .....

Qarim2000   •   29.07.2024, 20:08

Sociolog = sondaje opinie Snspa ,Parvulescu si toti aia de acolo provin de prin paduri . Acolo era un fel de pepiniera pentru partide sau pe la Um . Se pare ca omul deranjaza pe cineva si a fost dat ordinul pe unitate pentru al elimina din peisaj .Cateva din studentele alea care ai depus plangere sunt de pe usr .O fi zis.ceva naspa de Lasconi pe la vreo televiziune si s au activat neomarxistii.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close