Cei doi fac întâi inventarul victimelor care au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de profesorul de sociologie Alfred Bulai, apoi caută oameni care i-ar putea spăla imaginea în spaţiul public.

Dramele femeilor care i-ai căzut victime sunt luate în râs, iar Alfred Bulai se crede „cel mai iubit dintre pământeni”.

„Sunt șase care și-au dat numele. Și mai sunt… M, că știu scena cu… ăăă… de la curs… Ăăă… a fost G! Mai mult ca sigur…”, îi spune Bulai asistentei sale de la facultate, încercând să caute soluții pentru a demonta mărturiile adunate de anchetatori.

„Și mai este cu siguranță și R. A dat și interviu, dar nu și-a arătat fața. A fost cu spatele și i-au blurat vocea. Mă rog, i-au robotizat-o, i-au… dracu ce… nu știu cum se numește”, îi spune Ioana-Corina Benga lui Alfred Bulai.

Sociologul se arată uimit de faptul că tinere care au făcut și doctoratul cu el susțin acum că ar fi fost abuzate.

„La masterul meu, ai făcut disertația cu mine și după aia, ai intrat la mine la doctorat. Bă, dar cât de rău ți-a fost atâția…? Și a ajuns cu probleme până astăzi? Deci tu ai avut o problemă, dar a mai venit în continuare!”, spune Bulai.

„Da, evident! Și aia a vomitat că ți-ai lins tu buzele, nu știu cum dracu, și a vomitat la poartă, a ajutat-o paznicul cu un pahar de apă, că era siderată! Dă-mă-n pana mea!”, îi amintește asistenta de o altă declarație.

Apoi, tot ea îi spune că un băiat, cunoscut de cei doi, a fost pe la ea și a pupat-o, însă acest lucru nu înseamnă hărțuire.

„A fost A. pe la mine, băiatul din partea ailaltă. A trecut pe la mine astăzi, a intrat, m-a luat în brațe, m-a pupat! (…) Bă, dă-mă-n pana mea, m-a hărțuit angajatul?! Că ăla mă pupă când vine pe la mine. (…) Că ăștia sunt cu pupatul. Toată lumea se pupă cu toată lumea. Ce dracu, m-a hărțuit angajatul că m-a pupat?”, povestește Ioana-Corina Benga.

Alfred Bulai concluzionează că el este ca un erou dintr-un roman, comparându-se cu „cel mai iubit dintre pământeni”.

„Sunt ca Petrini în „Cel mai iubit dintre pământeni”. (…) Că după ce a ieșit din pușcărie, toți au zis că nu-l găseau, n-au vorbit cu el… Și când s-a schimbat lumea, știi, au zis: „Bă, dar n-ai dat și tu un semn de viață!” (râde – n.r.) Știi? Mă rog, nu ți-o mai aduci aminte”.

„Fix așa! Eee, ba da”, îl aprobă Ioana-Corina Benga, asistenta de la facultate, pe Alfred Bulai.

Sociologul Alfred Bulai este cercetat în arest la domiciliu, pentru fapte de agresiune sexuală asupra mai multor studente.

La începutul lunii septembrie, sociologul Alfred Bulai a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în arestul Poliției Capitalei şi ar fi făcut infarct. Pe 12 septembrie, a fost plasat în arest la domiciliu.

Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru faptele de agresiune sexuală pentru care a fost inculpat, infracţiuni în cazul cărora legea prevede pedeapsa închisorii de cinci ani sau mai mare.

Urmărește-ne pe Google News