- ROT 301/2 Bucureşti –Frankfurt – Bucureşti. Pasagerii reprogramaţi pe RO 305/6 Bucureşti –Frankfurt – Bucureşti
- ROT 351/2 Bucureşti –Geneva – Bucureşti
- ROT 701/2 Bucuresti-Iasi-Bucureşti
- ROT 201/2 Bucuresti-Chisinau-Bucureşti
Curse rerutate:
- ROT372 Bruxelles – Bucureşti via Geneva (pentru protejarea pasagerilor ROT352 Geneva-Bucureşti)
Curse întârziate:
- ROT 383/4 Bucureşti –Paris – Bucureşti
- ROT 391/2 Bucureşti –Londra – Bucureşti
- ROT 363/4 Bucureşti –Amsterdam – Bucureşti
- ROT 705/6 Bucureşti –Iaşi – Bucureşti
Restul de curse întârziate au decolat.
„Au avut loc întâlniri între reprezentanţii conducerii companiei, ai Ministerului Transporturilor şi cei ai personalului navigant pentru analizarea situaţiei. Părţile au stabilit să poarte discuţii în următoarele zile pentru identificare unor soluţii pentru decongestionarea situaţiei, astfel încât operarea zborurilor să se facă în condiţii normale. Totodată, piloţii s-au angajat să asigure cursele următoare pentru ca pasagerii să nu fie puşi în situaţii neplăcute“, se menționează într-un comunicat Tarom.
Pasagerii curselor cu probleme beneficiază de asistenţă conform Regulamentului EC261/ 2004 privind drepturile pasagerilor.
Greva spontană a piloţilor de la Tarom s-a declanşat duminică, zi în care au fost înregistrate 12 curse întârziate şi două zboruri anulate. De asemenea, în cursul zilei de luni, şapte zboruri ale companiei au fost anulate. Astăzi, şi însoţitoarele de zbor s-au alăturat protestului piloţilor.
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunţat, marți, că va trimite Corpul de Control la Tarom, după ce sindicatele din companie au sesizat, în cadrul întâlnirii de marţi de la sediul ministerului, un management defectuos.
La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro