„Comunistule! Ce dai bă?”, i-a strigat Marian Ceaușescu lui Mitică Dragomir. În timp ce fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a urcat în mașină, șoferul acestuia se s-a întreptat către Marian Ceaușescu, însă a fost oprit de un bărbat.

Într-o declarație acordată postului B1TV Mitică Dragomir a spus că Marian Ceaușescu era însoțit de alți trei bărbați și de un câine pe care Ceaușescu l-ar fi asmuțit asupra lui și care l-a mușcat de picior și i-a sfâșiat pantalonii.

„Nu mi-a dat voie să ies din mașină. Eu am vrut să urc în mașină, ei nu m-au lăsat. Unul m-a agresat și unul cu un câine mi-a sfâșiat pantalonul și m-a mușcat câinele de picior și altul m-a înțepat cu o șurubelniță, cred”, acuză Dragomir.

La rândul lui, Marian Ceaușescu susține că a fost agresat de Mitică Dragomir.

„Mi-ai dat în ochi. Nu mai văd cu ochiul ăsta”, spune acesta pe filmare.

Scenariul conflictului de marți seară s-a asemănat aproape în totalitate cu cel din septembrie 2020, când Dumitru Dragomir și protestatarul Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu” au fost protagoniștii unei altercații violente, potrivit GSP.

Între timp Poliția Capitalei a transmis în miercuri dimineață că s-a sesizat din oficiu în acest caz.

„Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, a precizat Poliția Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News