Aşa cum a intrat deja în tradiţia activităţii campaniei “Ajută copiii!” a Fundaţiei Ringier, apropierea Paştelui ne-a oferit prilejul de a dărui o mică bucurie unor copii aflaţi în “ghearele” unor boli teribile, cum e cancerul. Astfel, încărcaţi cu pungi umplute cu dulciuri, ne-am prezentat la Secţia Oncologie a Spitalului Grigore Alexandrescu.
Toţi copiii prezenţi acolo – majoritatea vegheaţi şi de părinţi – au primit cu bucurie cadourile dulci. Chiar şi Anamaria, o fetiţă de doar 5 ani, operată de curând de tumoră malignă renală, s-a ridicat în capul oaselor pentru a privi curioasă în punga cu dulciuri şi a ne spune, cu un zâmbet curat, dar trist, “Mulţumesc”.
Darurile au ajuns, de asemenea, şi la copiii internaţi în Secţia Urologie, “vecinii” celor cu boli canceroase. Dar indiferent de diagnostic, cu toţii sunt suflete neprihănite de copii mult prea încercaţi de o soartă căreia, de fiecare dată, ne străduim, dar fără succes, să-i descifrăm sensul. Hristos a înviat, dragii noştri copii! La fel să reînvie sănătatea şi copilăria voastră!

Urmărește-ne pe Google News