La vârsta la care cei mai mulți copii profită de copilărie, Ayesha Ali a fost supusă la chinuri îngrozitoare de mama sa și de partenera ei de viață.

Ayesha Ali a fost torturată până la moarte

Din momentul în care a pus piciorul în casa familiei Chowdhury, scopul lui Kiki Muddar a fost să își convingă iubita că fata ei este rea și „malefică”. Planul odios i-a ieșit lui Kiki Muddar. În momentul în care a fost găsită fără suflare, micuța Ayesha Ali avea peste 50 de răni pe corp.

Detaliile scoase la suprafață de anchetă în 2013 produc ecouri și în ziua de azi. Torturat zi de zi, seară de seară, copilul de 8 ani a trăit un coșmar până în ultima clipă în care a fost conștientă.

Cele două femei au supus copilul la torturi de neimaginat. Ținută într-un mediu rece, bătută, mușcată și privată de hrană, Ayesha Ali a fost forțată să noteze pe o foaie tot ce a greșit. Lista trebuia să conțină că a spus minciuni sau că a fost nepoliticoasă.

Kiki Muddar a convins-o pe Polly Chowdhury că fata ei de 8 ani are „sânge rău”

Situația a degenerat și mai mult în momentul în care mama naturală a micuței a fost convinsă de parteneră că are „sânge rău” și trebuie să fie pedepsită. Kiki Muddar a încurajat oroarea în mesaje înfiorătoare, spunându-i iubitei sale: „Nu ai dreptul să o iubești sau să-ți placă vreodată fiica ta rea”.

Kiki Muddar a fost, de asemenea, înregistrată într-un apel înfiorător în care descria modul în care avea de gând să o „ucidă” pe fetiță, pe care a numit-o „vrăjitoare”.

Muddar și-a ținut promisiunea sinistră pe 29 august 2013, când Ayesha a fost găsită moartă acasă cu 56 de răni diferite, inclusiv vânătăi pe tot corpul și o arsură.

Pe corpul copilului de 8 ani s-au găsit și mușcături. Anchetatorii au descoperit că aceste gesturi au avut loc după ce Chowdhury și Muddar au devenit obsedate de vampiri.

Polly Chowdhury era convinsă că dacă își rănește copilul „oprește deschiderea porților iadului”

În momentul în care autoritățile au descoperit cadavrul micuței, s-a stabilit că este vorba de o crimă. În urma audierilor, Muddar și Chowdhury au încercat să se învinovățească una pe cealaltă, dar au fost amândouă condamnate pentru omor din culpă.

Paradoxal și greu de crezut, din rechizitoriul anchetatorilor și mărturiile cunoscuților a reieșit că Chowdhury nu a fost întotdeauna monstrul care a devenit. A fost descrisă chiar ca „mama perfectă” de către apropiați. Chowdhury a povestit mai târziu că partenera ei a convins-o că dacă o rănește și o chinuie pe Ayesha va „opri deschiderea porților iadului”.

Perechea a fost condamnată la un total de 31 de ani de închisoare în martie 2015.

Urmărește-ne pe Google News