Gata cu pumnii, injuraturile si notele proaste puse… dupa toane. Elevii de la Scoala 162 din Bucuresti sunt fericiti ca profesoara Elena Stan a fost data afara din invatamant. ‘Am scapat de profa batausa! Nu o sa ne mai terorizeze nimeni la ore, rasufla usurati acum copiii. Ei sunt multumiti ca profa de geografie si-a primit pedeapsa cuvenita si asteapta cu sufletul la gura inlocuitorul ei.

Mariana este eleva in clasa a VIII-a A. De la ea a pornit practic ultimul bulgare care s-a unit cu avalansa de acuze ce se strangeau zilnic in jurul profesoarei de geografie, Elena Stan. Copila a vrut sa ii ofere un trandafir, insa gestul i-a fost rasplatit cu o serie de palme si pumni. Intreaga scena a fost filmata de un coleg.

‘Ajunsesem sa am cosmaruri cu ea. Ne-a obligat pe toti din clasa sa dam geografie la tezele nationale, dar pe ea nici nu o interesa soarta noastra! In loc sa ne predea, injura in stanga si-n dreapta, iar daca i se punea pata pe cineva, lovea fara nici un fel de mila, isi aminteste Mariana. Acum, colegii se amuza de faptul ca era cel mai oropsit elev al clasei: ‘profa batausa i-a pus in catalog un cinci, doi de doi si un unu. Toti spera ca noul profesor de geografie ii va ajuta sa recupereze materia si sa treaca cu bine peste teza din acest semestru.

‘Aceasta profesoara era un corp strain in institutia noastra. Patru ani cat a predat aici, parca aveam dinamita in scoala. Pana si politistii o cunosteau, nu degeaba i-au dat patru amenzi: de trei ori a sunat la 112, pe motiv ca sunt huligani in scoala, iar o data a primit reclamatie de la niste parinti pe care i-a jignit, povesteste Dorin Stoica, directorul scolii.

Cursuri fara dascalul-dinamita!

Elena Stan (foto) a primit vestea, ieri, ca nu mai are ce cauta la catedra de la directorul Dorin Stoican. ‘Sunteti nesimtit! O sa am eu grija ca lucrurile sa nu ramana asa!, a fost replica profei, care a bagat groaza in copii, dar si in colegii din cancelarie.

 

Urmărește-ne pe Google News