Un fost politist din Constanta va fi trimis in judecata dupa ce a calcat stramb. Desi fusese dat afara din Politie pentru ca a luat mita, el a imbracat uniforma, a iesit la drumul mare si i-a jecmanit pe soferi. Tot in fata judecatorilor vor ajunge si alti doi oameni ai legii.

– Adrian M., care  a fost 12 ani politist la IPJ Constanta, a dovedit ca e un infractor irecuperabil. Desi fusese dat afara de la serviciu, a imbracat uniforma de politist si vesta reflectorizanta, s-a dotat cu statie de emisie-receptie, cu chitantiere si Codul rutier si a iesit ‘la produs. Demascat, el a spus senin in apararea sa ca, din cauza unei boli psihice, s-a crezut tot politist. ‘Am uitat ca am fost dat afara din Politie, a sustinut acesta. Medicii vor stabili cat de bolnav e fostul politist.

– Seful de post din localitatea constanteana Mihai Viteazul, va ajunge in fata instantei dupa ce a ‘stors de la un barbat  650 de lei, pentru a inchide ochii intr-un dosar de conducere a unui autoturism fara permis. Politistul Ion D. a mers pana acolo incat a batut la usa ‘sursei sale financiare si i-a spus ca pleaca in concediu si ca va avea cheltuieli. 

– Si un fost subofiter prahovean are probleme cu legea dupa ce a primit mita 110 lei pentru ‘acoperirea unui sofer prins baut la volan.

Urmărește-ne pe Google News