În cele 15 minute, Amalia Bellantoni a ținut să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru această victorie și a susținut că președinta SOS România, Diana Șoșoacă, nu „are ce cauta” în cursa pentru Palatul Cotroceni. 

 „Toată România este salvată de cea mai falsă persoană, care, din nefericire, a dus naționalismul în derâdere”, a spus Amalia Bellantoni.

„Am demonstrat că semnăturile au fost false”

Bellantoni a mai precizat că senatoarea Diana Șoșoacă „nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri”: „Mulțumesc tuturor celor cu care am făcut echipă, ca să luptăm împotriva acestui monstru care a fost creat în politica românească. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a salvat. Voi deschide o șampanie.

Am demonstrat că semnăturile au fost false, că ea (n.red – Diana Șoșoacă) nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri. Ceea ce a făcut Diana Șoșoacă pentru români, până în momentul de față, a fost doar o mare minciună, o mare derâdere. Spun un singur lucru: să ne ajute Dumnezeu să avem un președinte adevărat. 

Eu, care m-am întors în România după 20 de ani de diaspora, vă spun cu mare emoție: îmi doresc să-mi cresc copiii în România, ca soțul meu, cetățean străin, să fie mândru că trăiește în România și îmi doresc ca tot ce înseamnă naționalismul adevărat să fie suprem. A fi patriot nu înseamnă a învrăjbi oamenii”.

Amalia Bellantoni a ținut să precizeze că șampania este „de aur”. Aceasta a spus, în videoclipul intitulat „Șoșoacă e gata”, că a achiziționat șampania cu ceva timp înainte pentru o ocazie: ziua în care senatoarea urma să devină europarlamentar.

Însă, „după ce a devenit europarlamentar, a dat afară pe toată lumea. Evident, m-a dat afară și pe mine”.

Amintim faptul că în cursul zilei de sâmbătă, 5 octombrie, CCR a anulat o hotărâre a Biroului Electoral Central și a respins candidatura la Președinția României a Dianei Șoșoacă. Totuși, președinta SOS România nu se dă bătută, întrucât și-a depus din nou candidatura duminică, 6 octombrie.

Urmărește-ne pe Google News