DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat CCR și a împiedicat-o pe Diana Șoșoacă să candideze la prezidențiale, a sărbătorit cu șampanie | VIDEO

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Senator2024   •   06.10.2024, 18:15

Nu țin cu aceasta doamna Șoșoaca și după părerea mea chiar dacă candida nu avea șanse sa ajungă președinte.. Dacă ccr a luat această decizie înseamna ca noi degeaba mai votăm, este ca și cum acei judecători decid ei cine sa ajungă președinte, deci votul nostru este egal cu zero.. dacă ccr a luat această decizie nedreaptă înseamnă că in România corupția învinge în toate domeniile și legea nu se mai numește lege, nu mai există dreptate în țara noastră, judecătorii te judeca pe nedrept fără dovezi, fără motiv, după voia lor și după dorințele altora.... Parerea mea este ca acei oameni care lucrează în acea instituție sa fie demiși în regim de urgență și înlocuiți cu niște oameni competenți, corecți și cinstiți care apară dreptatea și adevărul... Președintele este ales de cetățeni, de populația României nu de câțiva membri judecători,noi câteva milioane decidem cine sa ne conducă nu voi doi sau 3 membri judecători...

decalaj   •   06.10.2024, 17:26

Faptul ca Sosoaca nu mai are nici o cale de atac mi se pare cea mai ordinara si mai perfida facatura pe care am vazut-o in ultimii ani. Nu tin deloc cu "urlatoarea" de profesie, sa fie clar. Candidatura lui Sosoaca a fost ACCEPTATA de BEC si validata, trecand deja testul verificarilor de autenticitate. Vine Bellantoni si gata, am salvat Romania!! Voi sunteti NEBUNI? Sosoaca este VICTIMA acum. Uitati-va si pe motivarile CCR la aceasta speta si vedeti cat de rau se leaga totul. I s-a facut o nedreptate MARE de tot. S-a calcat orice principiu elementar si te face sa te gandesti daca intr-adevar Sosoaca reprezinta o amenintare atat de mare pentru contracandidatii sai sustinuti de big brotherul american incat sa fim martorii unei asemenea mascarade. Sa fie suveranismul sperietoarea Americii? Cer este ca Justitia romana s-a facut de ras. Sanatate la toti si numai bine. As fi totusi curios sa vad cine este presedintele la care viseaza Bellatoni, eu nu cred ca putem alege ceva din lista.

lustin   •   06.10.2024, 16:46

Absenta lui Sosoaca scade din sansele lui Ciolacu si in special ale lui Ciuca electoratul opozitiei sa nemaifiind destul de divizat.

    alexalex   •   06.10.2024, 17:15

    lustin   •  06.10.2024, 16:46

    Absenta lui Sosoaca scade din sansele lui Ciolacu si in special ale lui Ciuca electoratul opozitiei sa nemaifiind destul de divizat.

    Eventuala absența a lui Sosoaca crește șansele pt Simion in turul doi, in mod logic voturile lui Sosoaca merg către Simion,visul lui Ciolacu este să ajungă cu Simion in turul doi,altfel destul de penibil ce s-a întâmplat,atâta timp cât avizezi dosarele pt nea Gigel și nea Ion care mai apoi nu fac nici 3000 de voturi nu prea este normal sa respingi candidatura cuiva care chiar are un public

proprietarypoet   •   06.10.2024, 16:04

Bravo! Asta e autentica romanca, nu senatoarea lui Putin, care face intentionat de ras Romania peste tot.

    Realist2023   •   06.10.2024, 18:56

    proprietarypoet   •  06.10.2024, 16:04

    Bravo! Asta e autentica romanca, nu senatoarea lui Putin, care face intentionat de ras Romania peste tot.

    Pai dupa cate se pare, persoana asta care deschide sampanii a fost in "echipa" lui Sosoaca pana de curand, asa ca nu te grabi sa aplauzi ... a fost o razbunare feminina decat un act patriotic :)

parpalache   •   06.10.2024, 16:01

Sistemul!A infiltrat-o p-aia la partidul Șoșoacei!Ca ce sa faca și „Sistemul”!Ne apara!Ca n-are incredere in capacitatea noastra- a alegatorilor- de a alege singuri, intre ce e bine și ce e rau!

Abel1974   •   06.10.2024, 15:44

Până la urmă o să-ți iei țeapă,sper să-ți fie rău de la șampanie.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close