Atunci când vine vorba de mâncare, Amalia Enache spune că îi place să experimenteze, să combine tot felul de ingrediente. Printre preferatele sale se numără bucatele cu specific japonez Şi arăbesc. În ceea ce priveşte aspectul mâncării din farfurie, vedeta PRO TV spune că acesta contează foarte mult: “Apetitul îmi sporeşte dacă mâncarea e frumos decorată, dacă văd culori vesele aşezate ingenios în farfurii”.

Amaliei îi place foarte mult să gătească: “În zilele liniştite de weekend, petrec în bucătărie câteva ore. E un prilej de relaxare. Pe mine, gătitul mă relaxează. În rest, în timpul săptămânii, intru în bucătărie numai dimineaţa, să îmi fac cafeaua la ibric”, spune Amalia.

Una dintre mâncărurile pe care le găteşte frecvent e supa cremă de broccoli. “Aceasta e foarte simplu de gătit. Fierbi două bucăţi de broccoli, doi morcovi, un cartof şi o ceapă – pe care o arunci după ce au fiert legumele. Ingredientele le scoţi din oală şi le pasezi bine cu blenderul sau cu mixerul. După ce le pui înapoi în apa în care au fiert, adaugi douătrei linguri de smântână şi e gata, ne-a dezvăluit ea”.

 
 

Urmărește-ne pe Google News