Cu toate că în ultima vreme s-au făcut multe speculaţii pe marginea despărţirii dintre fostul tenismen Ilie Năstase şi soţia sa, Amalia, cei doi au putut fi văzuţi împreună la festivitatea lansării noului echipament de joc al naţionalei de fotbal.

“Nasty” a venit în calitate de invitat al sponsorului oficial al tricolorilor, Adidas, dar şi al FRF. Fostul tenismen a fost dezinvolt, ca de obicei, îmbrăcând noul tricou roşu pe care-l vor purta şi băieţii lui Răzvan Lucescu, în timp ce Amalia a surprins prin ţinuta sport în care a participat la ceremonie.

E posibil să nu se mai despartă

Una dintre societăţile încă actualei doamne Năstase s-a ocupat de organizarea prezentării în exclusivitate a noului kit de joc pentru firma germano-franceză de echipament sportiv. Deşi în faţa presei nu au schimbat nici o vorbă, fiecare fiind ocupat cu treburile sale, cei doi nu s-au simţit inconfortabil unul în prezenţa celuilalt şi se zvoneşte că perechea ar putea să nu se mai despartă.

Nu vor să fie ca Iri şi Moni

Amalia şi Ilie Năstase încă poartă verighetele

“Eu şi cu Ilie nu suntem Irinel şi Monica Columbeanu! Nu vrem să ţinem prima pagină a tabloidelor cu tot felul de prostii! Nu facem circ de presă! Evităm orice fel de probleme dacă sunt rezervaţi cu viaţa noastră particulară, mai ales că avem şi doi copii împreună”, a fost singurul comentariu al Amaliei, pentru evz.ro, legat de presupusul divorţ de fostul mare jucător de tenis. Ca şi Ilie, Amalia poartă încă verigheta, semn că, măcar la nivel de imagine, totul e la fel între ei. Contactată de Libertatea, Amalia a spus, scurt: “Nu dau detalii despre divorţ”.

Urmărește-ne pe Google News