Politistii argeseni se afla in fata unui caz mai putin obisnuit dupa ce, la un interval de doua zile, au descoperit in raul Arges doua cadavre. O femeie si un barbat, din doua comune limitrofe Pitestiului, complet dezbracati, despre care se spune ca ar fi fost amanti.

Duminica dimineata, la Barajul Udeni, la 10 kilometri de Pitesti, apele Argesului au scos la suprafata mai intai trupul femeii in varsta de 28 de ani. Era complet dezbracata, dar avea bijuterii din aur la gat si maini. In locul in care a fost descoperit cadavrul, pe malul apei nu a fost gasit nici un indiciu care sa ajute la identificarea acesteia: acte sau haine.

Din acel moment, criminalistii argeseni s-au “mutat” pe dig in cautarea oricaror urme care sa conduca la rezolvarea cazului, cu atat mai mult cu cat,  acum vreo luna,  in aceeasi zona, o alta femeie inecata a fost gasita tot dezbracata.

La inceput s-a crezut ca este o legatura intre cele doua cazuri, posibil un psihopat care ucide femei. Doua zile mai tarziu,  insa, a fost descoperit si cadavrul, tot dezbracat, al barbatului in varsta de 32 de ani.  Nici de aceasta data hainele si actele victimei nu au fost gasite in zona.  Cercetarile, bazate apoi si pe identificarea ulterioara a celor doi, au scos la lumina o legatura amoroasa consumata in timp intre cei doi amanti. Ultima oara cand s-au intalnit, femeia si barbatul au facut sex chiar intr-un autoturism parcat la marginea barajului, masina care se presupune ca a iesit din viteza si a alu-necat in apa.

Politistii cauta masina cu o salupa cu sonar

In cursul zilei de azi criminalistii vor folosi o ambarcatiune cu sonar, o salupa,  pentru a scoate la suprafata masina in care se presupune ca iubitii, ambii cu familii si cate doi copii, si-ar fi facut de cap inainte de a se ineca. Faptul ca iubitii au murit au murit inecati este confirmat de autopsie.

Urmărește-ne pe Google News