Și în loc să mențină curățenia, atât în zona căilor de acces ale locatarilor, pe care de altfel le-a blocat, cât și în imediata apropiere a produselor pe care le comercializează, de-a lungului timpului, angajații magazinului alimentar au folosit luminatorul blocului pentru a depozita gunoiul.

Deșeuri rezultate din urma constucțiilor, resturi menajere, aparate electrocasnice defecte, toate acestea au fost “colectate” chiar lângă ferestrele locatarilor în condiții imposibil de suportat.

Asta au găsit astăzi, inspectorii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 , în urma unui control la unul dintre magazinele apartinând unuia dintre marile lanțuri de supermarketuri din Capitală.

Imediat, oamenii legii au aplicat amenda maximă ce poate fi dată, 3.000 de lei, și i-au impus comerciantului să igienizeze spațiul de îndată.

De altfel, în sectorul 4 s-a instaurat starea de alertă din cauza gunoiului.

Inspectorii Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 vor continua seria controalelor similare la toți agenții comerciali care își desfășoară activitatea pe raza sectorului, pentru a preîntîmpina astfel de situații și pentru verificarea funcționării în legalitate, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 4.

CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Omerta în turism legată de țeapa Omnia Turism: „Se știa de problemele firmei încă de acum un an”


 

Urmărește-ne pe Google News