În 1976, Daniel Lutz, s-a mutat în casa bântuită din Amityville, împreună cu părinţii şi cei doi fraţi ai săi. Chiar din prima zi, când a mers în camera destinată pentru joacă, băiatul care atunci avea 10 ani, s-a văzut înconjurat de sute de muşte. A luat un ziar găsit pe jos şi a început să le omoare, strivindu-le de pereţi şi geamuri.
După ce s-a săturat să măcelărească insectele, Daniel a coborât să îi spună mamei sale. Când femeia a ajuns în cameră, nu era nici urmă de vreo muscă. Nici ziarul cu care le omorâse nu se mai găsea niciunde. Femeia a crezut că e vorba despre imaginaţia bogată a unui copil, dar din nefericire, lucrurile nu s-au oprit acolo.
La scurt, timp au început să vadă fantome, obiectele se mişcau singure prin casă, iar Daniel şi mama sa chiar au levitat la un moment dat.
Speriată, femeia le-a cerut copiilor săi într-o zi când era singură cu ea în casă, să îşi facă bagajele şi să plece la bunici. Nu s-au mai întors vreodată acolo, iar casa din Amityville a devenit celebră şi în jurul întâmplărilor de acolo s-au făcut mai multe scenarii pentru filme horror.
În Amityville locuise un bărbat de 24 de ani cu familia lui. În 1975, Ronald DeFeo Jr., care era dependent de droguri şi-a ucis soţia şi copiii, în timp ce aceştia dormeau. Se spune că din cauza oribilelor crime care au avut loc în casă aceasta a atras spirite malefice şi energii negative.

Urmărește-ne pe Google News