„Personalitate complexă cu dorință permanentă de a fi „acoperit” față de toate pericolele posibile. Nu întotdeauna dezideratul este satisfăcut. Gândirea este destul de sofisticată și mobilă. În general se manifestă cu stăpânire de sine și poate da dovadă comportamental de ipocrizie, viclenie și talent actoricesc. Găsește ușor punctele slabe ale celorlalți și le exploatează în favoarea sa. Într-o confruntare directă, de neevitat, manifestă versatilitate, dispoziții schimbătoare, ascunzișuri și dispreț față de pericole”, a explicat grafologul.

„Perversități,
capricii, depresii bruște, vehemență și duritate”

Acesta a mai identificat în buclele semnăturii și trăsături legate de moralitatea personajului și probleme de sănătate. „Se constată, de asemenea, o moralitate care lasă de dorit, precum și o lipsă a afectelor (răceală a sentimentelor).

Aceasta în ciuda senzualității și a unei dorințe accentuate de relații (sexuale, fără suport afectiv) cu femeile. În cursul vieții s-au manifestat tulburări ale sistemului nervos, probleme de sănătate ale aparatului uro-genital și afecțiuni în zona pieptului (inimă, aparat respirator)”, a explicat Mihai-Constantin Dianu.

Tulburări și anomalii de comportament

Relația cu femeile a suspectului de la Caracal reprezintă un capitol separat în analiza făcută de grafologul care a lucrat pentru Ministerul Afacerilor Interne.

„Subiectul este egoist, materialist și uneori meschin și temător. Există o înclinare spre activitate și instinctualitate nestăpânită. Aceasta din urmă a condus în timp la probleme în relațiile avute cu femeile. Încă de tânăr, este posibil ca viața sexuală să-i fi fost frânată, ceea ce a antrenat tulburări și anomalii de comportament. Ne referim aici la oscilația sexualitate exagerată versus frână (inhibiție sexuală) care posibil a condus, în timp, la perversități, capricii, depresii bruște, dar și vehemență și duritate când ceva nu-i convine. Dizarmonia personalității se mai poate manifesta și prin dorința de a relaționa cu multe persoane în opoziție cu tendința spre solitudine”, a completat grafologul „Libertatea”.

Mihai-Constantin Dianu este conferențiar universitar doctor, a urmat cursuri de specialitate în grafologie organizate de Societatea Română de Grafologie între anii 1991 și 1995. Din anul 2008 predă cursuri de grafologie în cadrul Universității Populare „Ioan I. Dalles” București. A publicat mai multe cărți de specialitate și articole.

La ce secție de votare votezi duminică și cum poți vota dacă nu ești în localitatea de domiciliu pe 24 noiembrie la alegerile prezidențiale!
 

Urmărește-ne pe Google News