“Tarina sprancenelor”. Asa e supranumita romanca Anastasia Soare, care face furori in Los Angeles.

Salonul sau ii poarta numele si este celebru in toata lumea. Multe dintre angajatele sale sunt romance, asa ca replicile in engleza se intersecteaza cu cele in romana. “Sase din fetele de aici sunt de-ale noastre”, marturiseste Anastasia.

Clientele sunt din cele mai celebre, insa discretia e cuvantul de ordine. “Suntem apreciati pentru ca fiecare client e tratat ca o persoana deosebita, fie ca e vedeta sau un om oarecare. In plus, noi tinem cont de structura fetei, de trasaturi cand intervenim pe sprancene”, explica “tarina sprancenelor”.

La fel de celebra si, culmea, tot in acelasi domeniu, este Eliza Petrescu, considerata in SUA unul din cei mai influenti experti in industria de frumusete. Supranumita azi “guru al sprancenelor”, Eliza isi aminteste ca in 1981, dupa ce a emigrat din Romania in SUA, s-a decis sa faca din pasiunea pe care o avea de mica, aceea de a pensa, o afacere. A incheiat un parteneriat cu Avon Center, iar prin salonul ei din New York au trecut celebritati ca Liam Neeson, Gisele Bundchen sau Anthony Quinn. Toti in cautarea sprancenelor perfecte.

Urmărește-ne pe Google News