UPDATE ora 16.00: Poliția Ilfov a venit cu noi precizări despre cazul celor două fete internate la spital după banchetul care a avut loc în Tunari. Din primele verificări, nu a reieșit că minorele au consumat substanţe cu efect psihoactiv.

„Nu au rezultat indicii cu privire la prezența în organism a unor substanțe de abuz (substanțe psihoactive). În cadrul activităților de verificare, reprezentanții localului respectiv au pus la dispoziție contractul de prestări servicii, iar în urma verificărilor efectuate nu au rezultat elemente de probațiune care să conducă la faptul că reprezentanții localului au servit minorilor băuturi alcoolice”, se arată în comunicatul IPJ.

***

Știrea inițială: Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce două eleve de la un liceu din Otopeni au ajuns la spital la finalul banchetului de clasa a VIII-a, în urma consumului de „alcool şi alte substanţe”, potrivit Poliției, care citează grupurile de părinți ale elevilor din Liceul Ioan Petruș din Otopeni.

„Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni, cu privire la faptul că, de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital, în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis poliţiştii din Ilfov.

Fetele care au ajuns la spital învață la Liceul teoretic Ioan Petruș din Otopeni.

Surse judiciare au precizat că Poliţia nu a primit nicio reclamaţie în legătură cu acest caz din partea părinţilor elevilor din Otopeni. Conducerea liceului nu a putut fi contactată, mai notează sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News