„DGASPC Maramureş s-a autosesizat în urma apariţiei în spaţiul public a unui videoclip în care apar doi copii, minori, ca interpreţi. Aceştia au fost identificaţi, fiind vorba despre doi fraţi din Baia Mare. Încercăm să luăm legătura cu părinţii pentru a vedea dacă au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situaţia şi se va stabili dacă au fost încălcate drepturile copiilor”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureş, Adrian Mândru, pentru Mediafax.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu a postat joi pe Facebook melodia maramureşeană, interpretată de cei doi copii.

„A mai apărut un cântec superb din Ţara Maramureşului ! Despre PSD”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, într-un comentariu, el a precizat că nu PSD a comandat cântecul.

„Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată ţara”, a mai scris secretarul general al social-democraţilor.

În cântecul popular „Hai Români ieşiţi la vot”, copiii Sorina și Corin Pop interpretează o linie melodică specifică zonei Maramureşului, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să voteze PSD.

„Frunză verde de bostan/Eu nu-i fac sluj lui Timmermans” şi ”PSD-ul nu jigneşte/El doar că ne ocroteşte/Grădiniţe, şcoli şi bani/Ca s-ajungem oameni mari/De la PSD învăţăm/Pe bunici să-i ajutăm/Pe bunici să-i ajutăm/Cu pensia lor mărită/Viaţa e mai liniştită”, sunt doar câteva dintre versurile cântecului pro-PSD.

În urmă cu aproape două săptămâni, cântărețul Nicolae Guță a lansat o piesă intitulată „Victorie PSD” (VIDEO). Maneaua electorală a fost făcută „la comanda Partidului Social Democrat”, după cum este menționat în descrierea videoclipului publicat pe canalul Youtube Manele TV. La un moment dat, în videoclip apare și un steag al Rusiei.


Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai 


 

Urmărește-ne pe Google News