Bucureşti. Pentru prima oară după mulţi ani, nu va exista un concert în aer liber în Piaţa Constituţiei. Singurul spectacol de acest gen din Capitală este organizat de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan (pe platforma de la intrarea aflată la intersecţia str. Liviu Rebreanu şi Câmpia Libertăţii). Se numeşte “Noaptea albă a dorinţelor” şi reuneşte pe scenă, începând cu ora 19.30, artişti ca Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Taraful Bucureşti, Ducu Bertzi & friends, Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstabbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project şi Fly Project. Show-ul muzical va fi completat de unul de lasere. Intrarea e liberă.
Constanţa. După şapte ani de pauză, aici va avea loc din nou o petrecere de Revelion în aer liber. Scena va fi amplasată în zona veche a oraşului şi va avea o lungime totală de 37 de metri. Printre artiştii care vor cânta se numără Antonia, trupa Vunk şi Guess Who.
Braşov. Cei care vor alege să petreacă noaptea de Anul Nou în Piaţa Sfatului vor avea parte de concerte susţinute de Crush & Alexandra Ungureanu, DJ Emil Lassaria, cel care a compus coloana sonoră pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013 (FOTE), găzduit de Braşov, şi formaţia braşoveană Za Band.
Sibiu. Anul acesta, tema este una retro, lista artiştilor care vor concerta în noaptea dintre ani fiind formată din reprezentanţi ai generaţiei de aur a muzicii uşoare româneşti. Pe scena din Piaţa Mare vor urca, pe rând, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiţă, Adrian Romcescu şi Riff. Invitatul special al serii este Francesco Napoli, cântăreţul italian care şi-a câştigat faima cu melodia “Balla Balla”.
Timişoara. Pe scena amplasată în Piaţa Victoriei vor urca în noaptea dintre ani Lambrino, care a mai cântat alături de Hara şi de Talisman, trupa Phaser, care a participat şi la semifinala naţională a Eurovision 2013, şi celebra formaţie rock Cargo.
Iaşi. Artişti de top ai României vor împărţi scena cu trupe străine în vogă în anii 80. Concertul va avea loc în faţa Palatului Culturii, iar pe scenă vor urca BZN, Direcţia 5, Alex Velea, Mandinga, Roşu şi Negru, Adamos şi Maxim.
Oradea. Revelionul în aer liber se mută din stradă în Cetatea din oraş. Pe scenă va urca trupa Fracassoni, din Italia.
Slatina. Municipalitatea va organiza, în noaptea dintre ani, un concert pe Esplanadă, cei prezenţi primind gratuit 100 de sticle de şampanie. Pe scenă vor urca Anda Adam, Shift, Edward Sanda, participant la “Vocea României”, şi interpreta de muzică populară Camelia Tică.

Urmărește-ne pe Google News