Cantareata Andreea Balan mananca mai mult in oras, pentru ca din cauza programului incarcat pe care il are ii este mai usor sa se opreasca la un restaurant unde gaseste “de-a gata” mancarea preferata.
“Nu tin regim, mananc orice, dar nu foarte mult. Incerc sa evit cat pot de mult carnea de porc, iar seara nu mananc mult. In general mananc in oras, pentru ca nu stau mult pe-acasa, si prefer restaurantele cu specific italienesc. Imi plac pastele si lasagna, iar dintre fructe prefer bananele”, spune Andreea. In materie de gatit, cantareata marturiseste ca se pricepe doar la preparatul supei cu galuste si a tocanitei de pui cu mazare si cartofi. “Gatesc doar pentru mine, cand am chef. Atunci imi fac fie o supa de galuste, fie o tocanita de pui cu mazare si cartofi pe care o prepar intr-un stil personal, cu multe condimente. Iese foarte gustoasa. In fiecare zi ma opresc, in schimb, la fast-food si imi comand cate o inghetata cu portie dubla de caramel”, mai adauga ea.
In privinta greutatii, Andreea Balan nu-si face probleme. In cazul in care mananca prea mult intr-o zi, vedeta fuge imdeiat la sala de fitness, pe care o frecventeaza de 2-3 ori pe saptamana, pentru exercitii de tonifiere si crestere a masei musculare.