Surse din anturajul lui Liviu ne-au mărturisit că, du­pă ce a fost pă­răsit de Anna pen­tru Codin, acesta şi-a ju­rat că se va răz­­buna.

„Du­pă ce a fost pă­ră­sit de An­na, Liviu a încercat să „ma­r­cheze” la fosta iu­bită a lui Codin, Co­rina Zu­gra­vu. Fata însă l-a re­fuzat categoric şi l-a tri­mis la plimbare”, ne-a decla­rat respectiva sur­să.

Liviu Moreanu s-a răzbunat pe Maticiuc

Pentru că a eşuat planul A, Liviu a în­ceput să se intereseze de alte par­tenere din trecutul a­cestuia. Şi a aflat un secret, ştiut doar de câţiva a­propiaţi ai playboy-ului: cu câteva luni în urmă, el a avut o aventură se­cretă cu nimeni alta decât An­dreea Man­tea, vedeta Ante­nei 1. S-a interesat şi a aflat că el şi An­dreea au o cunoş­tinţă comu­nă, care, de altfel, i-a şi facilitat a­pro­pie­rea de Mantea.


Se pare că Liviu şi-a a­tins scopul. A cucerit-o pe Andreea, s-a afişat cu ea, iar acum nu mai este atât de dornic de iubire”, ne-a explicat prietenul lui Liviu. Aşa se explică şi faptul că în presă au apă­rut deja zvonuri că cei doi s-ar fi despărţit dej­a, chiar dacă, cu doar câteva săptămâni în urmă, ei au fost surprinşi de paparazzi să­ru­tându-se.

 

Urmărește-ne pe Google News