Prietenii, rudele și colegii sunt în doliu, după moartea șocantă a femeii „întotdeauna amabile și muncitoare”. Antoneta era căsătorită și trăia o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei.

Antoneta lucra în raionul de panificație al supermaketului și marți de dimineață, imediat după ora 7, la câteva minute după deschidere, a fost atacată cu un cuțit și ucisă de un cumpărător. Acesta s-a năpustit sălbatic asupra româncei fără să scoată o vorbă.

Suspectul arestat de înjunghiere este Jamel L., un antilean în vârstă de 56 de ani, care a fost condamnat de mai multe ori pentru crimă, extorcare, amenințări și agresiune gravă.

Potrivit unor surse familiarizate cu ancheta, citate de cotidianul regional Zoetermeer Dagblad, bărbatul suferă de iluzii și se crede liderul propriei sale religii și fondatorul regatului Hazwaian. Se știa că eo persoană extrem de violentă.

Jamel L. a fost judecat chiar pe 9 iunie și a fost condamnat la o pedeapsă egală cu arestarea sa preventivă, pentru o amenințare, la Rotterdam, astfel încât a fost imediat eliberat.

O fotografie a Antonetei a fost afișată pe vitrina magazinului, în spatele unei mări de flori. O femeie blondă, încrezătoare, zâmbește și se uită în cameră. Fotografia are o panglică de doliu și numele ei este scris în stânga jos.

Magazinul s-a redeschis vineri, pentru prima data de la tragedie. Angajaților li s-a permis să aleagă dacă se întorc imediat la muncă, a declarat anterior un purtător de cuvânt al Albert Heijn pentru RTL Nieuws.

Urmărește-ne pe Google News