„Partea proastă este că acum n-am putut să relocăm şi personalul operativ. Fiecare ambulanţă trebuie alimentată la o priză de curent, pentru că toată aparatura din celula medicală, în momentul în care maşina nu se află în mers, trebuie încărcată şi menţinută în stare de funcţionare. Or, n-am găsit nicăieri un spaţiu care să ne ofere o parcare pentru atâtea ambulanţe şi cu instalaţie electrică suficientă pentru toate autosanitarele”, a declarat, pentru AGERPRES, managerul SAJ.
Sicinschi a spus că viitorul sediu al instituţiei va fi independent din punct de vedere energetic, va avea panouri solare şi pompe de căldură şi sistem de încălzire prin pardoseală.
Conducerea SAJ a amintit că sediul instituţiei a fost construit în anul 1969, atunci când la Ambulanţă lucrau circa 50 de persoane, iar în momentul de faţă SAJ numără circa 200 de angajaţi.
Fostul sediu al SAJ pare de neutilizat, zgomotele utilajelor de construcţii şi praful fiind greu de suportat de angajaţi.
Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) din Tulcea este a doua instituţie publică din oraş care în acest an s-a mutat într-un hotel pentru a permite firmelor de construcţii să reabiliteze spaţiul utilizat.
În luna ianuarie a acestui an, Primăria municipiului Tulcea s-a mutat într-un alt hotel din oraş, pentru ca sediul să poată fi modernizat printr-un proiect cu fonduri europene.
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro