Cei care au rara sansa sa fie oaspetii Annei Lesko la masa pot spune cu mana pe inima ca, intr-adevar, ‘ard in flacari. Si asta din cauza mancarurilor picante, specific rusesti, pe care sexoasa cantareata a invatat sa le prepare de la parintii ei, originari din Republica Moldova.

Chiar daca mananca mai tot timpul prin restaurante – din pricina ca se afla mai mult pe drumuri in tara, alergand de la un spectacol la altul -, Anna stie secretul unor preparate delicioase. Gateste rar si numai pentru cei foarte apropiati, iar printre felurile cu care-si serveste invitatii se numara zacusca, borsul, chiftelele, salata orientala si clatitele cu diverse umpluturi.

Meniul de fata nu este dictat doar de cunostintele gastronomice ale Annei Lesko, ci si de preferintele sale culinare. Mancarurile iuti, din care nu lipsesc ingrediente ca ardeiul si piperul, sunt favoritele minionei cantarete.

Urmărește-ne pe Google News